Doodle Paling Banyak Dalam Satu Masa - Dayang Deno

28.3.14

Doodle Paling Banyak Dalam Satu Masa

Abang Firdhaus iaitu regular customer deno buat tempahan lagi.. Kali ini abang Firdhaus nak deno buat logo dan facebook cover. Deno buat seperti abang Firdhaus nak. Alhamdulillah abang Firdhaus suka :)

Tempahan ini ambil masa juga sebab banyak doodle yang dilukis! Inilah  tempahan doodle paling banyak deno lukis dalam satu-satu masa.... hihi^^ Ada 25 doodle dalam satu gambar!


klik gambar untuk saiz sebenar

Banyak kan? Sepatutnya dah siap awal tapi baru-baru ni tiba-tiba lappy "mati" sendiri masa deno duk syok2 lukis, tak sempat save.. Jadi terpaksa lukis semula... huhu... Ok doodle2 ni pakaiannya bertema hijau sebab ianya berkaitan Shaklee. Shaklee dan hijau tak dapat dipisahkan!^^

Terima kasih abang Firdhaus percayakan Dayang ^_^



p/s: phewww lega doodle2 ini dapat disiapkan :)


xxxxx



COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Instagram : @dayangdeno
Facebook Dayang Deno Art

7 comments:

  1. banyak nya doodle deno buat...mesti masa tu idea mencurah-curahkan deno...

    ReplyDelete
  2. banyak tu... doodlenya... pandai deno buat..

    ReplyDelete
  3. rajin betuil deno buat..
    mmg terbaek kaya deno nie
    kiut miut jer.

    ReplyDelete
  4. tentu penat kan siapkan doodle tu hehe nice btw

    ReplyDelete
  5. deno, ingat sheda lagi tak ? hehe sheda nak buat comeback balik ni :)

    ReplyDelete