Edit Lagi - Dayang Deno

17.3.14

Edit Lagi


Dapat email dari kak Ceclia again, ada beberapa part perlu edit lagi.... Perlu siapkan yang ni dulu, baru sambung order... Alahai terasa ke"busy"an this week! Dengan Forum SLE lagi Sabtu ni... Tapi blog mesti singgah juga^^ Malam nanti baru balas jejak :)


p/s: ok sambung kerja, hari ni jugak nak email pada kak Ceci ^^



9 comments:

  1. selamat bekerja deno but take care yer...

    ReplyDelete
  2. Dengan modal RM55, semua orang mampu buat side income. Calling for students!! Anda sangat digalakkan join bisnes ni. Jangan ragu-ragu. Kecuali kalau anda ragu-ragu nak jadi kaya. Modal RM55 je, bisnes mudah. Promote and copy paste je. Saya dah buka peluang kat awak, tapi awak taknak terima. Siapa yang rugi? Awak yang rugi. Saya tak rugi apa-apa pun. Cuba dulu. Kalau tak cuba, mana nak tahu kan? Wechat:asmizazul25 Whatapps:0177052170 saya laju laju

    ReplyDelete
  3. sibuk sibuk juga deno..jga ksihatn juga ye :)

    ReplyDelete
  4. tka care urself dear...jangan sampai keje larut malam eh..

    ReplyDelete
  5. Heee bestnyaaaa hehe don't forget to rest well ya kak deno!!!!

    ReplyDelete
  6. Semoga segalanya berjalan lancar ye... aamiin..

    ReplyDelete