Niatnya ... - Dayang Deno

6.3.14

Niatnya ...



Niatnya nak siapkan satu lagi tempahan ni... Tapi dapat pula email dari kak Cecilia ada beberapa perkara nak tambah dan ubah...... Terpaksa simpan dulu yang dah siap lukis, hanya nak edit sikit guna PS je lagi....

Nampaknya hari ni seharian lagi mengdap lappy kesayangan yang banyak berjasa ni.. Mujurlah P1 dah kembali sihat :)


p/s: bulan Mac dengan jadual padat... 22 Mac nanti forum SLE pula, aduyaiiiii ^^


9 comments:

  1. Deno akak pun nak guna service awak juga....edit blog. Nanti dah siap lakaran akak bagi eh. Huissshhh...cam bagus je dengar lakaran tu kan.

    ReplyDelete
  2. buat 1st priority dulu la deno...jadual padat...tapi kesihatan kena jaga juga

    ReplyDelete
  3. lawanyaa.. berbakat la deno edit header tu.. sungguh kawaii2 ^^

    ReplyDelete
  4. deno, mcm nak tempah jgak la :) nice!!

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete