Repeat Blood Test - Dayang Deno

19.3.14

Repeat Blood Test

Baru sempat ngadap blog ni^^ Semalam deno ke hospital untuk repeat blood test ... Baru-baru ni result tak berapa "cantik", dengan HB low, fosfat tinggi, calcium low.... Jadi doktor nak tengok balik result darah....

- gambar hiasan -

Nurse tahu je deno ni urat-urat halus.. Dia cari kat tempat urat besar sikit, dah la tempat tu sakit... Aduyaiiiii sabor je la... Nasib baik la satu tiub je. Kalau blood test biasa, perlu lebih dari 5 tiub. Pernah 10 tiub, kalau masuk wad lagi banyak, macam-macam test.. Macam mana la HB tak low, asyik bagi darah je kan... Hihi......


p/s: harap2 result makin baik^^

4 comments: