Sepetang - Dayang Deno

30.3.14

Sepetang

Seharian busy hari ni, cadangnya nak  pergi swimming dengan my sis a.k.a kak hanna a.k.a Dayang Hanna tapi postpone esok sebab kami ada"operasi" di luar rumah. Abah kurang sihat, jadi anakanda dua orang ni yang uruskan, abah rehat je^^


Sepetang jadi bibik, menyapu memberus membasuh mengemop.. Syok membasuh petang-petang sebab cuaca panas redup macam tu tapi tak la terasa bahang sangat kan^^ No need la bibik2 indon ni, anak-anak kan dah ada. Dulu mak ayah boleh jaga kita tanpa bibik, takkan la kita tak boleh buat kerja-kerja rumah sendiri tolong mak ayah kan. Jadi bibik 24/7 untuk mak ayah takpe :)


p/s: malam ni rehat tengok rancangan memasak.. minat betul dengan Nigella^^

9 comments:

  1. wahh..rajin betey anak-anak mak ayah ni..buleh jadi isteri mithali ni..tengok jubin berkilau-kilau..macam baru tkap atas simen je..hihi..btw,jom join segmen sy,http://eppy25.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
  2. rajin betuil budak nie..
    untung mak n abah ada anak cmnie.

    ReplyDelete
  3. rajinnya..kerja hujung minggu cuci rumah la kan..

    ReplyDelete
  4. salam. singgah isnin..sambil isi tabung infiniti deno :)

    ReplyDelete
  5. amboi,...suka memask ke deno..belajar baking la.nanti boleh jual2.

    ReplyDelete
  6. BETUL PUNYA KILAT LANTAI TU..

    ReplyDelete