Tempahan : Doodle Berhijab Ala-Ala Model - Dayang Deno

7.3.14

Tempahan : Doodle Berhijab Ala-Ala Model

First time deno buat doodle macam ni.. Sebelum ni doodle biasa, yang memang macam kartun je, mata pun besar, kepala besar... 

Kali ni my regular customer.... Kak Lina nak doodle ala-ala model, moden islamik, langsing, ala-ala Nora Danish, ala-ala Fazura.... Mula-mula pening juga, macam mana nak buat macam Nora Danish, doodle deno tak kawaiii... hihihi^^ Mujurlah kaklina suka yang ni walaupunnnn.... hahah :p Kaklina nak kuning terang! Hasilnya ~


Boleh kan daripada tak jadi langsung..... heeee^^ Btw, thank you kaklina sampai sekarang percayakan deno untuk buat doodle ^_^


p/s: kaklina my regular customer, alhamdulillah :)


7 comments: