Tiba-Tiba Sahaja - Dayang Deno

1.3.14

Tiba-Tiba Sahaja

Petang tadi.. tiba-tiba je...

Petang tadi tiba-tiba je badan sejuk semacam.. Sejuk sangat-sangat sampai deno pun tak keruan, kenapa sejuk sangat-sangat! Sampai terpaksa pakai sweater, deno sorang je sejuk... Then terus demam.. Badan rasa tak larat, bernafas pun rasa pelik, rasa macam tak puas..

Ambil blood pressure, tak rendah sangat.. 100/60 je... Tadi lama juga tidur, rest je.. Bila dah bangun mula la susah nak lelap.. alahai...^^


p/s: sekarang dah okey sikit :)

6 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah di pagi sbtu dik deno...semoga keadaan dik deno bertambah baik yer...

    ReplyDelete
  2. semoga 'kesejukan' itu cepat menghilang... :)

    btw, comel la doodle akak..

    ReplyDelete
  3. Sekarang ni cuaca panas, jadi kena banyak minum air. Semoga cepat sembuh deno.

    ReplyDelete
  4. Klu kt sini cuaca mmg tengah panas.. kena bnyk minum air tu...

    ReplyDelete