Vector Kanak-Kanak Comel - Dayang Deno

4.3.14

Vector Kanak-Kanak Comel

Gambar ni gambar anak-anak bestfriend kaklong, anak-anak kak Grace :) Comel kan anak-anak dia? Geram deno! 

Haaa dah siap vector illustration / digital potrait dua budak comel ni... ^_^


Nanti nak buat order dari kak Elena pula, doodle pun belum siap.. Dengan order blog lagi, PSLEM lagi, kak Cecilia pun da mesej.....! Deno agak busy tapi cari masa juga update, hihi.... baru je sihat dah banyak kerja sebab banyak yang tertangguh... hihi... ok, till we meet again :)


p/s: 17hb  3 repeat blood test again... alahaiiii...

11 comments:

  1. hahaha.. cutenye doodle ni deno..

    ReplyDelete
  2. suka tgk vector bdk2 tue...comel... :D

    ReplyDelete
  3. sgt comellllllsss..mmg menjadi

    ReplyDelete
  4. comel vector tu deno... hopefully everything is fine...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Deno...comelnya vector kanak2 tu..pandai adik Deno buat..nak juga...boleh...hehe..

    ReplyDelete
  6. Wahh comel sangat la kak. Mudah-mudahan Allah mempermudahkan segala urusan kak deno. Aamiin <3

    ReplyDelete
  7. huishhh... cantiknya... pakai software apa? Paint SAI?

    ReplyDelete