Awal! - Dayang Deno

26.4.14

Awal!

Semalam kepenatan lepas swimming dengan my sis di Pusat Akuatik Kuala Terengganu. Tahu-tahu je la bila kita swimming, banyak tenaga digunakan... Semalam tidur awal! Sebelum pukul 11malam dah "pengsan" :p
Bila dah tidur awal, bangun pun sangat sangat awal! pukul 3am dah terjaga... Bila dah terjaga susah nak tidur balik! Biasanya 3am tu adalah waktu deno buat design, tapi sebab penat tertidur awal.. Tidur pukul 10pm tu masih dikira awal.. Hehe...

Zaman belajar, study awal pagi sebab awal pagi kan sunyi.. Study pun masukkk je dalam kepala, deno biasanya bila study mesti suasana sunyi, lagu pun tak pasang... Baru dapat focus. Sekarang habit zaman belajar terbawa sampai sekarang.. ahaks :p


2 comments:

  1. Tidur awal & bngun awal oklah tu... ada org tidor awal tp bngun lambat.. mcm2 org ni.. :D

    ReplyDelete