Baru Ada - Dayang Deno

19.4.14

Baru Ada

Tak perasan!

Deno tak perasan yang deno terlupa nak letak balik widget "Search" kat blog. Mujurlah ada seorang adik blogger tegur takde kotak search.. Macam mana la deno boleh lupa nak letak balik, dah la penting kotak "Search" tu kan. Orang nak cari apa-apa maklumat pun menerusi kotak tu la....

Ini kes hari tu la.... Hari tu konon-konon nak edit blog dayangdeno ni nak buat lain tapi tak jadi.. Kotak "Search" pun lupa nak letak balik! Thanks to adik Barniyyah Ammara yang menegur... ^_^



p/s: dah boleh "search" apa sahaja.... :)

4 comments: