Baru Dua Hari Lupa ~ - Dayang Deno

26.4.14

Baru Dua Hari Lupa ~

Baru dua hari lupa nak delete komen spam, dah 400 ++ terkumpul kat spam!!


Biasanya deno akan tengok hari2 kat komen spam ni sebab memang banyak.. Dalam sehari je, beratus-ratus spam ada. Pernah satu ketika deno seminggu lebih tak usik blog sebab wedding may sis, kak obi last year.. Beribu-ribu komen spam sampai naik jemu men"delete"!

Pagi ni dah delete 414 komen spam ~


4 comments:

  1. pergh,
    banyak sungguh yang buat marketing haram.

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    bila blog makin hebat mmg makin bnyak dpt.
    sabar yer..

    ReplyDelete
  3. buat semak comment je kan spam-spam nih,

    ReplyDelete
  4. Aduii.. mmg letih, nk delete kat emel lagi.. sabar jelah deno...

    ReplyDelete