Budoxe Lee - Dayang Deno

2.4.14

Budoxe Lee

Ahaks. Phewww baru sekarang dapat buat entri ni. Ok, sebenarnya deno nak kenalkan korang semua dengan sorang blogger yang kreatif! Blogger tersebut ialah Budoxe Lee :)

Deno pernah ber"art trade" dengan Budoxe, his art super...... amazing! Biasanya Budoxe akan lakar dulu then dia akan transferkan ke satu lagi software, then warna, hasilnya memang cantik! Deno pun tak kreatif macam Budoxe... Ok jom kita lihat hasil seni Lee ~

Awak.... Saya ambil sikit karya awak letak sini ya :)









ini paling special sebab Budoxe lukiskan untuk deno.. muhehehehe .. cantik kannnn :)



Super duper awesome..! :) Deno nak letak semua gambar kat sini nanti kena babap dek Budoxe pulak... Heeeee ^^ So, apa kita semua terjah blogger Budoxe Lee sambil mecuci mata dengan art yang super kreatif!! Jom kite terjah ---->>>> Budoxe Lee


10 comments:

  1. Akak kagum dengan insan2 yang kreatif ni...

    ReplyDelete
  2. wow.. cantik dan kemas lukisan dia.

    ReplyDelete
  3. Alaaa sangat comel ^^ untunglah pandai jugak art nie drpd bella nie , mne pandai punnnn , ehee .

    ReplyDelete
  4. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

    ReplyDelete
  5. Mmg cantik, kreatif & ada nilai komersil yg tinggi.. :)

    ReplyDelete
  6. wah tq2 deno. hehe x sangka ada entry psl budoxe. hehe len kali bole arttrade lg

    ReplyDelete