Join Us! Walk-a-Payung 2014! - Dayang Deno

25.4.14

Join Us! Walk-a-Payung 2014!


Jom support Lupus patient dengan menyertai Walk-a-Payung!!! Hanya dengan membayar RM30 ( akan dimasukkan ke tabung PSLEM Terengganu Chapter ), korang akan mendapat T-shirt limited Walk-a-Payung, payung Walk-a-Payung dan goodie bag! ^_^
Untuk penerangan lebih lanjut mengenai Walk-a-Payung, klik :
http://bit.ly/1ltAugH


p/s: hubungi dayangdeno sekarang  :)


8 comments:

  1. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *bestnya ada charity walk camni.. deno jaga kesihatan baik2 ye

    ReplyDelete
  2. deno..nk join x blh...klu nk bg je blh?rm 30 tu...juz nk support walk a payung...;)

    ReplyDelete
  3. All the best.. semoga dipermudahkan segalanya... aamiin..

    ReplyDelete
  4. Deno, untuk KL tu kan, boleh register lagi ke?

    ReplyDelete
  5. walk payung ni mmg kat terengganu jer ker??

    ReplyDelete
  6. walk payung ni mmg kat terengganu jer ker??

    ReplyDelete