Terpaksa - Dayang Deno

21.4.14

Terpaksa

Sememangnya diriku orang yang jenis suka berpakaian casual, suka pakai jeans, suka t-shirt, baju lengan panjang, sporty shoes, tudung pula hanya suka tudung bawal^^ Barang yang tak boleh tinggal bila keluar hanya jam tangan pemberian my sister,  Dayang Hanna^^ Tak pernah pakai dress labuh, baju kurung hanya waktu kenduri-kendara dan pakaian ke kelas masa belajar dulu... Ahaks!

Al-kisahnya bermula bila deno terpaksa pakai dress sebab takde baju kurung untuk ke beach wedding my cousin.. OMG! Masa tu deno memang takde baju kurung, semua kat Terengganu *masa tu deno kat KL* So, my kaklong and kak hanna sepantas kilat on that day carikan pakaian deno untuk ke wedding my cousin tu...

Haaaa amik ko deno.... kaklong belikan dress!!! Cuak oiiiii..tetiba kena pakai dress :p

my cousin + me

Sangat sangat sangat rasa pelik i'm wearing a dress! Masa duduk pun kejap kejap ubah position, maklum je la deno jarang, eh bukan jarang.. Tak pakai langsung dress! Tiba-tiba kena pakai dress, mana tak rasa pelik kan.. Kikiki..

My BFF cakap dia suka tengok kite pakai dress, dia minta kite pakai dress sokmo... Tapi kan, tapi sejak balik dari wedding tu kan, dress tu tersimpan je dalam almari.. Adusss kesian dress tu.... :p


p/s: i'm not too feminin :p

10 comments:

  1. heeee serious comel sangat kak denoo oiiii hihihi <33333333333
    qila pun tak pernah ada dress TT_TT
    pastu tetiba ada org bagi hadiah heee~
    Malu nyaaa nak pakai ekeke~

    ReplyDelete
  2. tapi sekali sekala deno pakai, terselah keayuannya...apa2pon, ikut keselesaan dan menurut syariat...^_^

    ReplyDelete
  3. Pakai dress nampak lebih ayu...

    ReplyDelete
  4. comel je adik pakai..pakai le kerap kerap

    ReplyDelete
  5. gie majlis2 mmg sesuai juga pakai dress..nak jalan2 lagi selesa jeans aje..

    ReplyDelete
  6. kena biasakan deno..nanti nak pakai wedding dress plak kihkih

    ReplyDelete
  7. Cantik.. dress klu utk ke majlis2 mcm tu mmg sesuai sgt..

    ReplyDelete
  8. fuiyo kak deno comel! suka suka suka~

    ReplyDelete