Zero - Dayang Deno

24.4.14

Zero

Mula ada blog tahun 2010, berblog untuk isi masa lapang, berkongsi rasa ~
Zero! Itulah boleh dikatakan .. Zero dan tak tahu apa-apa pasal blog then belajar sikit-sikit. Mula dengan hanya tahu update dan letak gambar, lama-lama biasa dengan blog. 

Selepas 2 tahun ada blog, dah mula ambil tempahan. Mulanya tak berani, takut tak ada sambutan, tapi hasil dorongan family dan BFF, beranikan diri dan alhamdulillah sampai sekarang masih buat design. Deno minat ART sejak kecik, sebab tu sanggup belajar sendiri sebab minat punya pasal^^

Kat UiTM deno belajar course Accounting, bila grad barulah aktif betul berblogging. Nak kerja.... orang taknak terima orang sakit berkerja, nanti menyusahkan... Alhamdulillah dengan blog ini juga dapat beri sedikit sumber pendapatan, rakan pun bertambah dan paling happy bila makin ramai kenal dengan SLE dan kesedaran tentang SLE juga telah meningkat.. :')Thanks awak kenalkan saya dengan blog ^^


p/s: blogging is fun!

12 comments:

  1. wah best lah akk.. nanti boleh ajarkan sy wat doodle comel tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada tutor dik kat tutorial dayangdeno :)

      Delete
  2. singgah sini.. ^_^ akak minat art, bolehlah design blog lawa2, saya tak minat art XD

    ReplyDelete
  3. saya nak tempah blog tapi tak tau camna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke fanpage Blog dayangDeno :
      https://www.facebook.com/BlogDayangdeno

      Delete
  4. saya nak tempah blog / header tp tak tau camna?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..dengan blog deno boleh mencari rezeki..

    ReplyDelete
  6. bekerja sendiri lagi bebas drp kerja dgn org . dah jadi kuli , kekadang kena buat keje org lain ...

    ReplyDelete
  7. Semoga dilancarkan setiap usaha & semoga terus sukses deno... aamiin..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.... Begitu terinspirasi dengan kk deno...

    ReplyDelete
  9. setiap orgtu ada rezeki dia...takyah risau..macam2 keje kita leh buat kan... be strong

    ReplyDelete