Dah Settle - Dayang Deno

11.5.14

Dah Settle

Last two weeks deno ada masalah.. Tak besar pun sebenarnya masalah tu tapi ianya masalah berkaitan blog. Alkisahnya bermula bila deno nak tukar profile picture, tak dapat! Biasanya bila kita follow blog akan keluar gambar kita di widget followers kan.. Tapi deno tak dapat letak gambar, bila follow blogger baru pun gambar dan nama deno tak keluar.. Masalahnya nanti orang tak percaya kita follow dia...

Cepat-cepat deno contact pakar dan otai blogger kita iaitu Blogger Mia LianaKakmia memang baik hati, sanggup luangkan masa tolong lihat apa masalahnya... Alhamdulillah masalah tu berjaya diselesaikan! Yeay!^^


Gambar dah ada dan nama pun ada... Banyak kali kakmia bantu deno selesaikan masalah blog.... Thank you kakmia!!! ^_^


p/s: dah settle

7 comments:

  1. hari pun budoxe kene. pastu log out dr semua acc google. log in balik baru dpt hehe

    ReplyDelete
  2. yeayy! Problem dah selesai.. hehehhe.

    ReplyDelete
  3. sejak dua menjak ni google friend connect ni selalu je ada probs....tulah lebih prefer guna google friend connect untuk BW dan follow blog drpd Google+.

    ReplyDelete
  4. saya pulak nak tukar gmbr tp tak boleh..huhu..

    ReplyDelete