Doodle Dan Nasi Arab - Dayang Deno

30.5.14

Doodle Dan Nasi Arab

Abang Firdhaus dan Kak Iffah, regular customer deno sampai la sekarang dan mereka antara customer yang sangat senang kita nak berbincang.. Satu lagi pasangan suami isteri ni sangat sangat sangat baik hati! :')

Alhamdulillah abang Firdhaus dan kak Iffah beri kepercayaan pada deno lagi untuk buatkan doodle.. Kali ini abang Firdhaus  nakkan doodle bersama nasi arab berserta ayam panggang^^

Satu kelainan sebab deno tak pernah dapat tempahan macam ni. Cabaran lukisan ni ialah nasi.. Yes nasi!! Berapa ratus klik deno pun tak tahu tapi yang pasti beras nasi arab tu deno buat satu-satu.. Memang mencabar..^^ Deno lukis ni tengah malam, sambil tu update kat facebook sampaikan ada kawan ingat deno makan nasi arab tengah malam-malam buta.. hihi.. Haaaa yer memang masak nasi arab, masak dalam "laptop".. :p


p/s: salam takziah buat blogger Mak Dara atas pemergian suami tercinta, Allahyarham Martias Mohd Ali...


xxxxx


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook Dayang Deno Art

9 comments:

  1. sedapnya nasi arab yang kak deno lukis,lama dah tak makan..
    takziah buat blogger mak dara,semoga arwah suaminya ditempatkan dikalangan orang yang beriman,amin.

    ReplyDelete
  2. Hihi.. Nanti mase kakak ana nak bertunang, umi ana nk masak nasik mandy. Yeayy! Memang teringin makan nasik arab. ^_^ tgk gambar doodle kak deno pun tertelan2 air liur. Haha

    ReplyDelete
  3. wah.. nampak betul2 sedap la kak deno.. hehe

    ReplyDelete
  4. Comelllll la deno... Nak jugakkkkk... Hamboiii suke hati je main mintak2...ekekkee

    ReplyDelete
  5. apapun still caantik. memang meletopss!

    ReplyDelete
  6. Memamng fevourite saya nasi arab ni.... follow dayang....

    ReplyDelete