Fajar Aiman - Dayang Deno

20.5.14

Fajar Aiman


Sebelum ni deno jarang tengok drama waktu petang, then last week ada drama terbaru "FAJAR AIMAN". Deno tengok dari first episode sampai la hari ni dan deno rasa ceritanya menarik..

Ianya kisah Fajar dan Aiman yang merupakan adik-beradik yang sangat rapat.. Dari kecik Aiman jaga dan protect Fajar. Tapi lepas Aiman tahu dia anak angkat dan anak luar nikah, hubungan Aiman dengan keluarga angkat serta Fajar dingin.. Dia ketepikan family angkat dia...

Kesian pula family angkat Aiman.. Walaupun bukan mak ayah kandung, wajib menghormati mak ayah angkat kan..


p/s: rindu drama Be Careful With My Heart yang ada Maya dan Sir Chief... huhu  ^^


7 comments:

  1. sama la kak deno,rindu dengan Maya dengan Sir Chief,sweetnyer diorang tu!!!

    ReplyDelete
  2. Ni citer pukul berape punye? 0_o

    ReplyDelete
  3. x tgk....tp tempatation of wife citer pilipine tu mmng ct x miss...hehehe...tu pon sllu berebut ngan ank..hehe

    ReplyDelete
  4. Mcm citer winter sonata plak..hehhe

    ReplyDelete
  5. Aah.Suke juga citer Be careful with my heart tu.. Dah habis ke citer tu?
    Last sekaly, ending dia macam mane ekh? Xde rezeki nak tengok sampai habis.

    ReplyDelete
  6. haah best !! nasib hero boleh thn kekal setia tgk smpai hrni XD

    ReplyDelete