Penat - Dayang Deno

19.5.14

Penat

Penat... Seharian hari ni bersama my siblings! Alhamdulillah event WAP hari ni berlangsung dengan baik^^ Kat FB dah post gambar, kat sini je belum share dengan korang gambar dan story event WAP tu... Hehe... Hmmm, plannya nak sambung design order customer tapi macam blur je, takde idea.. Tiba-tiba macam "hang" je ..  Maybe coz penat sangat, last-last terhasil la doodle yang spontan lagi ~
Esok deno cerita :)



8 comments:

  1. Doodle comel. Kalau dah penat, baik rehat la Deno.. paksakan diri pun tak jadi apa nanti.

    ReplyDelete
  2. Ok. Tak sabar nak dengar cerita event tu, :)

    ReplyDelete
  3. Comelnye kak Deno. Jelesnye ngn org yg pandai buat doodle.hihi

    ReplyDelete
  4. doodle spontan pun lawa sangat!!!

    ReplyDelete
  5. dah penat memang macam kak deno.. rasa tak larat nak cerita baik bum jee..hehehe..

    ReplyDelete