Shopping Tudung - Dayang Deno

30.5.14

Shopping Tudung

Lama rasanya tak shopping tudung.. Semalam shopping tudung bawal di Aidijuma, ia memang pilihan deno sebab harga yang murah dan berpatutan....^^


Walaupun pelbagai jenis tudung kat pasaran dengan macam-macam design, tudung bawal tetap menjadi pilihan deno! Deno memang pengguna tegar tudung bawal yang segi empat tu.. Sejak sekolah rendah sampai la sekarang tudung bawal sokmo, tak terpikat dengan tudung lain...

Macam tudung bawal di Aidijuma ni, dengan 4 helai tudung tak sampai pun RM50.. Kain dah la selesa, tak panas pula tu... Haaaa 31 Mei *esok ada sale tau, deno ada tengok kat insta. Moh le kite .. ^^


p/s: tudung bawal dihatiku ~

11 comments:

  1. hihi suka jugak tudung bawal..
    tapi selang seli dengan shawl jugak.

    :D btw kita singgah click click lactacyd sini.

    ReplyDelete
  2. Ana pun tak pakai tudung bawal. Sekali sekala je. Selalu pakai tudung biase jek. Sebab senang sarung. :D

    ReplyDelete
  3. warna cantik. hehe. samelah, suke tudung bawal. ringkas ^^

    ReplyDelete
  4. waaa esok ada sale :D

    ReplyDelete
  5. waaa esok ada sale :D

    ReplyDelete
  6. tambah cantik la dgn bawal AJ ni..

    ReplyDelete
  7. Fifi sjak dulu xreti pakai bawal, so mostly dalam lemari tu penuh dgn shawl je :D

    ReplyDelete
  8. wahhh!!! nak g la kalau macam ni.. sama la.. suka tudung bawal jugak.. hehe

    ReplyDelete
  9. Cantik !
    Yana pun suka jugak tudung bawal.. dari dulu sampai skrg..
    pernah ada keinginan nak pakai shawl labuh, tapi tak reti nak belit2 bagai.. lambat jadinya nanti.. hehe :D

    ReplyDelete