Tak Pernah Lebih - Dayang Deno

8.5.14

Tak Pernah Lebih

Sejak mula main game ni bulan lepas..
Score takat ni je tak pernah lebih.. Hihihi...
Mesti awak , awak dan awak main score lebih tinggi kan



Sekali sekala main apa salahnya kan...  Jangan addicted dah la^^


23 comments:

  1. Paling tinggi , saya boleh buat 7 je hhhaaahaha :P

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Deno baru je main baru ni... sebelum ni tak pernah jugak

      Delete
  3. dulu suka main game..skrg dah jarang...:( hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deno pun jarang gak main... Waktu free main :)

      Delete
  4. sy x prnah main game ni..mcm poyo x?hahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deno pun baru main game ni.. sebelum ni tak pernah pun... heee^^

      Delete
  5. tak pernah cuba lg...tgk adik sy main mcm susah je...

    ReplyDelete
  6. game yang boleh buat blood pressure naik hahaha

    ReplyDelete
  7. tak main dah game nie...malas dah...hah

    ReplyDelete
  8. Haha.. Sama macam adik kite,, main game ni aje kerjanya...

    ReplyDelete
  9. tak suka main games yg buat kita makin stress..huhu

    ReplyDelete
  10. Zumal selalu terlajak langgar tiang tu... Zumal singgah dari blog Yun Sing :))

    ReplyDelete
  11. dah lama tak main game...nnti klu dah terjebak semula x boleh nak berhenti..huhu..

    ReplyDelete