Background Baru Blog - Dayang Deno

16.6.14

Background Baru Blog

Semalam tiba-tiba je datang idea nak letak background baru.. Sebelum ni background blog dayangdeno ni plain je kan, putih. Takde apa-apa.. Hari ni background berubah sikit, deno lukiskan doodle kat bahagian kiri background ^^


Kali ni besar doodle dayangdeno ni.

Mula-mula deno plan nak letak background polkadot biasa je... Pastu duk fikir-fikir dah ramai orang pakai polkadot, buat je la satu doodle kat background, tapi latarbelakangnya tetap plain... Hehe.....


p/s: background baru yang simple je :)


10 comments:

  1. wah...comel lah deno lukis doodle tu..

    ReplyDelete
  2. Comeynyeeeee.......nak jgk...aritu nk join yg deno wt ga doodle tu tp blog wt hal xleh nk paste html..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekacih^^ Laaa nape tak copy je dari peserta lainn... takpe next time pulak :)

      Delete
  3. serius memang cntik, bestnya dpt buat header sndiri.. kita pnjam dri google je, hihi salam singgah mlm

    ReplyDelete
  4. comel . hehe . macam sis dayang deno je . Tidakk . aku diperhati bila disini . hehe :)

    ReplyDelete