Dah Settle - Dayang Deno

25.6.14

Dah Settle

Alhamdulillah assignment yang dateline pada 30 Jun nanti berjaya deno siapkan hari ni! Hoyeah!! Rasa nak lompat sampai ke bintang! Hehe.. deno buatkan cepat-cepat sebab ada banyak lagi kerja yang perlu deno buat.. Siap jugak! ^^


Kalau korang perasan la kan, deno update tak banyak macam selalu. Ni kes banyak kerja la ni... Tapi tetap jugak update... hehehe...

Fuh lepas ni bolehlan sambung buku arabic kaklina punya. Deno dah tengok memang banyak tau slide dia.. Boleh pengsan kalau  kaklina nak cepat.. hihi^^ Btw, badan memang rasa penat sebab duduk lama pagi tadi.. Haaa petang ni nak pegi swimminggg! Pulun swimming sebelum bulan puasa tiba.. Muahaha.. :p


p/s: ok nak rehat


26 comments:

  1. wah rajinnya prgi deno gi swimming..

    ReplyDelete
  2. Tu la..selalu perasan je hupdate kak deno byk2. Ni macam kurang. Takpe, paham je k.deno bz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Insyaallah akan cuba cari masa update^^

      Delete
  3. musim panas pulak tu..memang seronok la berendam..hehe

    ReplyDelete
  4. waaa..
    hepi bukan main lagi.
    mcm best jer swimming time panas cmni.
    shark swimming dlm kolah bilik air je lar :p

    ReplyDelete
  5. wahh rajinnya kak deno buat assignment awal2 .. :D *thumbs up* (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat awal nanti tak lah rushing sangat kan

      Delete
  6. Lega kan, bila semua dah selesai....

    ReplyDelete
  7. BAGUS LE KALAU DAH SETTLE.. DAH BOLEH RILEKS.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rileks jap je sebab ada lagi kerja nak kena buat.. hohoho

      Delete
  8. Sure u rasa lega sangatkan..kan..kan???. Syabas coz berjaya siapkan assignment, lagipun tak elok kerja bertangguh.

    ReplyDelete
  9. bestnya swimmiing time pnas ni deno..kalo akak tiap2 hari nk swimming huhuu..

    ReplyDelete