Lama Tak Guna Pensil - Dayang Deno

21.6.14

Lama Tak Guna Pensil


Mesti nampak pelik kan doodle kat atas.. Dah lama tak lukis guna pensil rasa kekok sangat. Dah 2 tahun lebih asyik guna si tikus warna hitam HP ni... Tadi saja-saja lukis dalam sketch book.. Ahaks lepas siap tergelak seorang diri. Kenapa la jadi macam tu sebab masa study dulu rasa okey lagi doodle2 deno.. Dulu penuh la dalam buku acc, finance, costing, law audit dengan doodle^^

Nampaknya kena praktis balik... Huhuhu :p


p/s:bila dah terlalu biasa lukis digital, macam ni la jadinya :p


8 comments:

  1. fuhhh ini dh di kira cantik ler berbanding dengan kita yang tak reti melukis.. hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe xpa..pasni practice pakai pensel lak...lama2 ok la..:D

    ReplyDelete
  3. tapi cantik dan comel deno... akak suka...

    ReplyDelete
  4. auuww....comel nya deno lukis...aku pun dah lama tak melukis..huhu..asyik lukis plan rumah jerr...huhu..

    ReplyDelete
  5. comel apa.. nmpk lagi meletup-tupp adalah kak deno. :)

    ReplyDelete
  6. Assalam.. lama rasanya tak singgah sini.. ok gak goodle tu lukis manual.. comel.. :) :)

    ReplyDelete