Lepas Geram - Dayang Deno

27.6.14

Lepas Geram

Seminggu dua busy, dengan design dengan doodle yang banyak.. Setiap hari kerja mengadap lappy, melukis doodle secara digital ni.. Mata mengada software, tangan klik klik klik gerak 360 darjah je sampai mata pun bila tengok doodle dah nampak doodle tu menari-nari.. Haha ~

Semalam seharian tak bukak lappy.. Dalam sejarah tahun ni tak bukak lappy sebab kemalasan malanda.. Hahahah... Ok, deno lepas geram buat doodle art menggunakan :

ARTLINE 0.4
Buku : Go Palm,  Eco friendly paper


Sekali-sekala kena juga restkan kepala.. Kesian kat my buku ni dianaktirikan.. kuikuikui.. Ooh ya, deno nak beritahu:

TEMPAHAN DESIGN KAD RAYA DOODLE akan dibuka ESOK! 28 JUN 2014 :) Nanti deno akan buat pengumuman yang lebih detail esok ya... ^^


p/s: belum raya deno dah kacau "dodol".. hehe ^^

8 comments: