Petang Tadi - Dayang Deno

24.6.14

Petang Tadi

Petang bersantai.. Deno pegi swimming kat Pusat Akuatik Kuala Terengganu. Tempat riadah yang paling peberet kat swimming pool la, lagi2 musim panas memang syok!^^ Tadi deno sorang je, biasanya dengan kakak tapi kakak kerja.. Kawan deno tadi makcik2 chinese je coz kat tempat 3 meter takde orang seusia deno.. Syok jugak kawan ngan makcik2 ni sebab diaorang friendly sangat2!!

Bila duk tempat yang dalam ni... yang syoknya bila kita menyelam boleh buat macam-macam style, bukan ada orang nampak pun. Yang nampak pun kalau makcik2 yang tengah menyelam tu.. Kikiki.. Nak cuba jugak selam sampai lantai kat bawah tu tapi tak sampai. Kak hanna sampai la, deno belum mampu lagi.. Alahai kakna kalau kakna ada kat best! :p

Dah selesai, bersiap semua call my mum.Hmmm, ma jauh lagi kat rumah kawan.. Duk tunggu2 tak best pulak sorang je kat luar then masuk dalam KFC (swimming pool memang kat KFC). Mulanya memang takde niat pun nak makan tapi sebab tunggu lama sangat, order la Snack Plate ~


Fast food, memang tak bagus tapi kadang-kadang ter"order" jugak.. Kuikuikui.. Mujurlah jugak deno order sebab my mum sampai lewat.. Isi sikit masa menunggu tu.. hihi^^


p/s: hmmm.. esok rasa macam nak ke libry pulak^^


8 comments:

  1. Mandi2 time musim panas nih memang best. Ecehh..macam kat negara orang putih lak kan..

    ReplyDelete
  2. bestkan musim pnas pi swimming, merendam..hihi

    ReplyDelete
  3. KYus tak pandai berenang! Bestnyaaa...

    ReplyDelete
  4. eh lama rasanya tak makan kepsi...hehe deno bestnya g swimming panas2 gini..hehe

    ReplyDelete
  5. TERINGIN PULAK NAK MAKAN KFC..

    ReplyDelete
  6. haish.. rasa nak main2 kat swimming pool plk.. bestnya kak deno~~~ jeles kita kat sini :p :D :) >_<

    ReplyDelete