Scrambled Je... - Dayang Deno

2.6.14

Scrambled Je...

-google-

Cuti sekolah, anak-anak buah tinggal dengan cikcu ni ha... Takmo pergi childcare, nak cikcu jugak.. Okeylah anak-anak buahku sayang... Biasanya untuk breakfast cikcu buatkan simple macam cucur bawang, cucur manis, roti telur tapi hari ni scrambled egg je, then makan ngan roti.. *roti jugak.. heeee^^ Cikcu dah jadi pengasuh ~

Mujurlah budak-budak ni tak demand sangat... Hihihi... :p


p/s: nanti tanak nasi makan tengahari pulak^^


8 comments:

  1. bz la cikcu nya nie time cuti sekolah nie ye..hihi...

    ReplyDelete
  2. Bestnye jage anak buah. Anak buah ana smua mak2 nye berat nak lepaskan. Dekut gitu.

    ReplyDelete
  3. tgk scramble egg dlm gmbr tu nmpk yummy je..hehe

    ReplyDelete
  4. Rajinnya cik cu dia! Cik cu, kita nak scrambe egg juga boleh?

    ReplyDelete
  5. 안녕하세요? Twinscraftlife is here~~ pls visit our blog! We sell cool handmade products^^ 꼭 오세요~~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kalau tengah lapar pagi...apa2 pun boleh telan...scramble egg pun sedap apa...hee

    ReplyDelete