Tempahan Design Kad Raya Dibuka! - Dayang Deno

29.6.14

Tempahan Design Kad Raya Dibuka!


Tempahan untuk design kad raya telah dibuka! Yeay!

Semua boleh, doodle single, couple, family atau apa-apa sahaja la siap dengan background.. Nak vector pun boleh, yang design simple tanpa doodle pun boleh :) Deno hanya mengambil servis design tau, untuk print korang boleh contact kak ShidaRidzuan. Selain daripada tu, kad raya ni boleh juga jadi dalam bentuk digital.. Mana tahu kan korang nak beri kad raya pada kawan-kawan melalui facebook, twitter, blog ke.. kan? :)

**Customade atau full design, insyaallah deno akan cuba buat yang terbaik! ^_^

Jika berminat boleh contact deno di :
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: tempah jangan tak tempah.. hehe :)


7 comments:

  1. nak tempah xpi xde duit.. hihi :p

    ReplyDelete
  2. Hehe bestnye nk order lg dgn deno.. next year la insyaAllah.. this year tgh tgu printing dr shida gak :)

    ReplyDelete
  3. auuuwwwww...comel nya deno design kad raya tu..

    ReplyDelete
  4. goodluck kak deno! taksabar nak tengok hasil yang ditempah, tahun ni taktau nak buat ke tak kad raya. ehee :D

    ReplyDelete