Vege Island Pizza - Dayang Deno

27.6.14

Vege Island Pizza

Semalam deno dengan my mum lunch kat Pizza Hut.. First time deno pesan Vege Island Pizza :) 


My mum just nak mushroom soup.. Deno pulak just pesan pizza personal yang kecik sebab elok2 je untuk deno sorang.. Pizza memang cepat kenyang, kalau kita order banyak2 pun bukannya habis. Nampak sedap di mata, kalau order banyak pun belum tentu habis kan. Lain la kalau makan 5-6 orang kan... Jadi biarlah berpada-pada :)

**autopublish post


p/s: bila la nak pandai buat pizza sendiri ni.. hohoho


6 comments:

  1. Dah lama tak gi pizza Deno...

    ReplyDelete
  2. Pizza memang sedap lagi2 yang banyak cheese tu huhu...

    ReplyDelete
  3. pizza nie kalau makan ramai2 baru rasa bestnya kan..sebab pizza cepat kenyang..hihi

    ReplyDelete
  4. serius pizza mmg cepat kenyang..lain lah domino..:)

    ReplyDelete