Akhirnya ... - Dayang Deno

19.7.14

Akhirnya ...


Akhirnya settle.. Tinggal nak pos je^^

Boleh tahan la jugak tangan lenguh menulis alamat. Lupa.. Konon nak pos semalam.. Mana boleh! Terengganu Jumaat kan cuti.. Ahaks^^ Susun comel je kad raya ni, sebab bentuknya dalam bentuk poskad. Tak terlalu besar.. Pada semua, blogger atau bukan blogger, korang amik e-card hari raya nanti kat blog deno ya...^^

Nak print untuk semua tak mampu. Sabau je la... Btw doakan kad ni selamat sampai ke tangan tuan masing-masing.. In Syaa Allah ~


p/s: tahun ni paling banyak kot.. heee^^

9 comments:

  1. Tu diaaa aih..byk nau kad raya nak pos. ^_^

    ReplyDelete
  2. Dayang deno orang terengganu ka?
    Wah banyaknya kad raya. saya tak terpilih tak ada rezeki nak dapat kad raya

    ReplyDelete
  3. comelnya sampul :3 ngehngeh

    ReplyDelete
  4. singgah sini tgok., wahh., banyak nye kad raya..

    ReplyDelete
  5. Wahhh... nostalgiaaa bersama kad rayaaa... :)

    ReplyDelete