Allah Ada - Dayang Deno

19.7.14

Allah Ada

Alhamdulillah rezeki...

Itulah yang selalu disebut bila dapat tempahan untuk design. Walau tak sehebat designer lain coz deno takde pun basic AD tapi sebab minat punya pasal,.. Syukur seadanya ~

WIP

Tipulah tak pernah rasa nak kerja.. Rasa nak kerja macam kawan-kawan sebaya. Sahabat UiTM dahulu ramai dah kerja .. Ada yang kerja dengan bank, ada yang jadi auditor di audit company, ada jadi cikgu. Kami semua student accounting.. Fatin sambung ACCA, macam my sis Dayang Hanna.. Si fatin tu memang bijak daripada dulu, selalu tanya kat dia bila ada masalah.. hihi^^ Si Bad pulak jadi DJ kat THR, kerja kat Astro, Hidayah pula dah jadi auditor kat audit firm and kak Aziah dah jadi accountant kat Maybank. Hebat betul diaorang, dari dulu memang dah nampak otak power semuanya..! *rindu korang weyyy!*

Deno habis belajar stay kat rumah coz kekangan kesihatan, cari rezeki dengan lappy nih. Inilah yang dah tertulis rezeki deno dengan freelance walau tak banyak macam orang lain, deno syukur. Korang kerja setiap bulan masukk kan.. Hehe... Alhamdulillah, Deno tahu Allah plan terbaik untuk deno.. 

Jangan sedih, Allah kan ada :')


p/s: rezeki di mana-mana ~

8 comments:

  1. In shaa Allah perancangan Allah adlah yang terbaik dear..😃

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Rezki ade kat mane2 je. Kan k.deno kan.

    ReplyDelete
  3. rezeki ada dimana-mana Deno. Bila sedih Allah sentiasa ada dengan kita. Berdoalah.

    ReplyDelete
  4. Basic akan menjadikan kita lebih byk belajar. Belajar dan terus belajar walaupun dirumah. Design is fun. I know it because I am designer tu. Jangan berhenti belajar ye sis. teruskan usahaha.

    ReplyDelete
  5. rezeki masing2 syg :) tp tetap ade kann

    ReplyDelete
  6. sabar.. perancangan Allah semua ni..

    ReplyDelete
  7. Ya..rezeki Ada di mana-mana insyaallah...

    ReplyDelete
  8. rezeki masing2..janji rezeki itu halal walau sikit

    ReplyDelete