Bertahan - Dayang Deno

1.7.14

Bertahan


Akisahnya semalam deno ke hospital untuk blood test. Macam biasa sebelum jumpa my doctor next week (10 Julai 2014), kena buat blood test dulu. Tak sangka pulak kali ni "dracula" sedut banyak darah.. 8 blood tube!

Gulp. Risau gak kena inject banyak kali sebab urat2 deno halus! Alhamdulillah sekali je, nurse masukkan needle "dalam"sket.. Takpe la asalkan sekali je kena inject. hiihi^^ Darah keluar smooth je... Then balik dari hospital mcam-macam rasa ada.. Rasa loya, macam  nak muntah, sakit perut, badan pun rasa tak best. Jadi berpeluh-peluh.. Rasa tak sihat tapi tahan punya tahan punya tahan dapatlah bertahan sehingga tiba waktu berbuka puasa .. Alhamdulillah ^^


p/s : harap result darah baik-baik je.. to mr. SLE "tidur"lah seperti sleeping beauty ya ^^


10 comments:

  1. Banyaknya...demi kesihatan relakan sahaja...

    Doa yang baik2 sahaja buat Deno.

    ReplyDelete
  2. salam. kuatkan semangat ya dear :))

    ReplyDelete
  3. Ya Allah.banyaknya ambik..kalau akak nangis dah..hahha

    ReplyDelete
  4. Banyaknya darah.. Semoga result yg baik nanti..

    ReplyDelete
  5. banyaknya darah kena ambik..apa pun hope semuanya ok ye deno..;)

    ReplyDelete
  6. Sabar ya Kak Deno.Semoga Kak Deno kuat ^_^

    ReplyDelete
  7. Be strong kak deno. Keluar darah kan..memang la rasa segala semua ade.

    ReplyDelete
  8. Ingatkan lips stick tadi... hehe

    semoga tabah!

    ReplyDelete
  9. kuatlah kak dayang nih.. husna pon tak taw bleh tahan ke tak, seumur hidup tak pernah derma darah lg.. yelaa bla kena suntuk sikit asyik nak pengsan je..-.-

    ReplyDelete
  10. banyaknya kena ambil darah deno...nampak tuari dalam fb..

    ReplyDelete