Bila Dah Penat - Dayang Deno

31.7.14

Bila Dah Penat

Kesian blog..
Bila dah raya sampai blog pun tak berupadte..
Busy sangat  la katakan, hahaha :p

Raya pertama dan raya kedua, sdeno tidur awal.. Belum pukul 10 dah lena dah, CAPD malam belum buat tapi dah lena. Penat sangat-sangat! Setiap kali raya memang macam ni, terlampau penat plus dengan cuaca panas. Makin lembik rasa badan ni dah macam pisang penyek.. haha :p

CAPD pun lupa pun buat lewat. Nasib baik la my sis kejutkan, kalau tak terlepas la.. Pukul 2.30am baru buat! Ish3... Mana boleh tak buat kan, nanti effect kesihatan pulak. Macam ni la bila dah terlampau penat.. 


p/s: mujurlah kaklong kejutkan.. ^^


No comments: