Cari Hantu? - Dayang Deno

25.7.14

Cari Hantu?

Cari hantu di  www.dayangdeno.com ?


Keyword yang paling femes kat sini untuk minggu ini ialah cerita patung chucky yang seram plus ngeri tu.. Sejak awal bulan lagi, bila deno tengok keyword yang paling femes mesti orang cari cerita hantu.. Baru-baru ni siap ada orang search kat sini "hantu deno".. Errr, bila deno jadi hantu? Hihi.. Macam-macam keywords!^^^^

Ini mesti kes hari tu ada entri cerita hantu dan filem patung Chucky! Err.. Filem tu memang ngeri, ngeri tapi nak tengok jugak! :p


Citer Chucky ni dah lama kan tapi still orang tengok sampai la sekarang.. Semua siri Chucky deno dah tengok, yang last punya citer je belum tengok.. Nak takut sangat pun tak sebab dah tahu patung tu, budak yang lakonkan.. Hihihi ;p


p/s: tengok boleh percaya jangan ^^

5 comments:

  1. salam. ehheheh chucky.. :D

    singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete
  2. terkejut uncle tengok gambar tu... kesian uncle. Orang tua lemah semangat... hhehe

    ReplyDelete
  3. heee.. aisyah takut arh nak tgok.. nk tgok muke chucky pon dah ngeri.. huhu ><

    ReplyDelete
  4. Hahaha comel la orang yang search ni ^^"

    ReplyDelete
  5. kelakar lah..ada pulak yg cari "hantu deno"..hihihi

    ReplyDelete