Dua Dah Settle - Dayang Deno

6.7.14

Dua Dah Settle


Dah settle dua kad dari dua orang blogger dan dua2 blogger ni deno pernah jumpa.Kami pernah jumpa pada bulan Januari baru-baru ni.. Diaorang sangat2 friendly tau, insyallah ada rezeki kita jumpa lagi ya.. Thanks  to kak Ainim dan dik Sally order dengan deno^^ Semalam plan nak sambung design kad tapi tak berapa sihat... Alhamdulillah sekarang dah okey sikit boleh sambung :) 

Mucho gracias kak Ainim and dik Sally! ^_^


**Berminat boleh hubungi: 
Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

7 comments:

  1. Cantik2. Semoga k.deno cepat sembuh tau.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  3. comel nya :D

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  4. wah..comelnya card raya...teringat zaman tukar2 kad raya dolu2..hehe.skrg senang,digital je.hhehe

    ReplyDelete
  5. wahhh pandai n kreatif dino nie...

    ReplyDelete