I Wish You Were Here - Dayang Deno

31.7.14

I Wish You Were Here

Every year family deno buat "open house" pada raya ketiga. Tahun ni yang tak sangka my bestfriend since 2005 di SMKSS ada datang.. Rinduuu!! Happy plus terharu sangat-sangat! Bila diaorang datang mula la teringat BFF sorang lagi ni--->> ayucandy 

Tadi dalam banyak2 gambar deno suka yang candid ni.. Tak ready lagi sebenarnya tapi kak hanna dah snap! Deno tegak je,  dah macam nak nyanyi lagu negaraku pulak! Hihihi :p

madi : dayangdeno : lina 

Bila dengan kawan2 as usual deno paling kecik kat situ.. Untung gak kecik2 macam ni sebab still dapat duit raya dari mak2 sedara.. hehehe...^^ Tiba-tiba deno terbayang BFF sorang lagi, sweet AyuCandy ada kat dalam gambar ni, cukup kami 4 orang macam dulu-dulu .... :')

I wish you were here AyuCandy ~


p/s: hari paling penat sebab tetamu luar biasa ramainya tahun ni.. fuu ~

5 comments: