Kad Raya Dah Sampai! - Dayang Deno

13.7.14

Kad Raya Dah Sampai!

Designed by Dayang Deno l Printed by Shida Ridzuan

Alhamdulilllah kad raya yang deno tempah print dengan kak Shida Ridzuan selamat tiba petang tadi. Ini kali kedua deno menggunakan services daripada kak shida dan hasilnya memang memuaskan! Kad raya ni dalam bentuk poskad, saiz 800 x 560px ^_^


p/s: i love doodle! *tetiba*

21 comments:

  1. cantiknyaaaaa...syira nak tauuu ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhh! comelnya kad raya! macam tuan dia juga! hehehe. salam kenal dan jemput lah singgah blog ye. http://kaio.my

    ReplyDelete
  3. Cantiknyee.. Nak k.deno.. Plishh. Huhu

    ReplyDelete
  4. cantik!! ..
    Nat tersenarai tak ?

    ReplyDelete
  5. comeinya..nak kad raya gak dr Deno!!

    ReplyDelete
  6. allhamdulillah... cpat pos... mesti xsabar yg menunggu...

    ReplyDelete
  7. wahhh.!! serious cntik, comel gileeee.!
    harap kite pemenang yg brtuah la, khikhih

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan yang ke 16 dah...Selamat berpuasa dan saja ja blogwalking ni..Tengok blog kawan2.Datang dari Blog MiaLiana.Seronok sebab Mia rajin kumpul Link semua blogger supaya memudahkan kita blogwalking antara satu sama lain. Selamat berbuka puasa ya ;-) (lagi 3 jam jaa)

    ReplyDelete