Kad Raya Dah Siap! - Dayang Deno

3.7.14

Kad Raya Dah Siap!

tengok abah tu nak jugak *peace*.. haha :p

Siap!

EH bukan kad raya, design kad raya DayangDeno yang dah siap.. hihi^^ Seharian duk ngadap mende alah ni la.. Lama betul lukis doodle family deno ni.. Kenapa ramai perempuan? Sebab my siblings semua gegirl plus my mum. So abah sorang je boboy.. hehehe..

Tema kad raya kali ni pinky gituuu... Ada blue turquoise dan purple sikit, sekarang tinggal print jela. Deno buat tempahan print dengan kak shidaridzuan. Murah je, free sampul dan free postage! Ini kali kedua deno tempah print dengan kak shida, memang terbaik! :)


p/s: tak sabar nak tengok hasil print! ^^


17 comments:

  1. Ya Allah~~ comelnyaaaa... geramm ><

    ReplyDelete
  2. wah comel-ii! nak boleh? hehehhe :D

    ReplyDelete
  3. yeay!!! tak sabar nak tengok hasil kad raya akak pulak

    ReplyDelete
  4. Waa untungg la pandai design sendiri. Lawa lah kad! ^_^

    ReplyDelete
  5. same la kita . ayah je yg boboy . deno, nak kad raya !! cantik sangt

    ReplyDelete
  6. cantik kad raya...tersangat kreatif

    ReplyDelete
  7. nak seketul!! hehehe..

    kita sama kak dayang..cuma husna ber-enam je..
    adik-bradik husna smua pompuan..hehehe..

    ReplyDelete