Kad Raya Maksu - Dayang Deno

11.7.14

Kad Raya Maksu

My maksu tempah design kad raya doodle dengan deno, maksu nak grey theme ~

family maksu 

Maksu nak bagi kat anaknya ifa, cousin deno yang sekarang belajar di Jepun. Tahun ni tahun pertama dia kat sana, jadi tak balik raya .. Btw, beberapa hari lepas ada chatting dengan ifa, katanya sahur kat sana pukul 2pagi! Berbuka pukul 7lebih macam tu.. Alahai sian ifa, takpe ifa itulah dugaan di perantauan kan :)

**take care ifa san ^^


p/s: tahun ni raya tak cukup seorang sepupu


13 comments:

  1. Amboi..kemain lame lagi time puasa dia. Kat sydney paling cepat time berpuasa. Malaysia normal2 je time puasa dia.

    ReplyDelete
  2. Cantik jugak tema grey macam ni ye..

    ReplyDelete
  3. beraya di perantauan,
    satu knangan yg pasti tidak dilupakan,
    mengalir air mata kalau dpt kad nie.

    ReplyDelete
  4. salam;
    selamat berpuasa.comel kad raya tu

    ReplyDelete
  5. selamat bersagmen saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
  6. comelnye kad... lama tak jenguk adik deno.. salam ramadhan ya

    ReplyDelete
  7. as salam deno;
    comey kaler grey..

    ReplyDelete
  8. beraya di perantauan...sedihnya...

    ReplyDelete
  9. tahun pertama ifa, mesti rasa semacam je tak dpt balik raya, tak dpt siapkan persiapan raya..sob.sob..

    ReplyDelete