Kawan Lama - Dayang Deno

24.7.14

Kawan Lama

Tempahan design kad raya daripada kawan lama.. Kawan sekelas semasa form4 dan form5 di SS Kuala Terengganu^^

#copyright dayangdenodesign

Ezanie. 

Boleh dikategorikan nakal juga dulu sampai ada satu peristiwa yang sampai sekarang pun tak boleh lupa... BFF deno pun mesti ingat peristiwa tu sebab BFF ini la jadi tempat mengadu.. Tapi itu zaman sekolah, budak lelaki biasa la nakal tak habis-habis! Kalau boleh masa tu nak dushh dushhh je kan budak2 lelaki ni, kuikuikui... 

Tapi sekarang semuanya dah matang, bila tengok gambar pun dah boleh jadi bapak budak! Saya je tak besar2 kan Ezanie..Hihihiii... Jangan maraaa haaa Ezanie :p Btw, dia tempah design kad raya untuk family katanya.. Kesian tak dapat balik beraya coz on duty, Ezanie kerja atas kapal dan sekarang pun masih belayar...

Untuk awak, sabor yer... Takpe kerja tu kan satu ibadah...^^ Awak, selamat berhari raya di perantauan ... :)


p/s: nak siapkan doodle encik Ezanie ni, nak doodle katanya.. buatkan aje la kang tak pasal-pasal nanges budak tak boleh balik beraya ni


6 comments:

  1. salam. heee biru turquoise..sy suka!!

    ReplyDelete
  2. Betul tu Deno..masa zaman sekolah rendah, budak laki kalau yang nakal tu memang nakal and geram je rasa..tapi bila dah besar, rindu pula kenangan tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Bestnye, kwn lama mintak buat kad raya. Cantik lak tu k.deno buat. Btw thanks~ ana da dapat kad k.deno. ^__^

    ReplyDelete