Kena Lempang - Dayang Deno

12.7.14

Kena Lempang

Semalam berbuka di rumah my kakngah.. Then bermalam terus sebab nak luang masa dengan Adam Khaleef *my nephew^^

Adam Khaleef *gambar terbaru

Adam Khlaeef la paling happy coz cikcu tidur kat umah dia.. Semalam tidur pun dengan cikcu ni haaaa.... Tapi satu je la, ganas betul tido si Adam Khaleef. Adoii semalam  cikcu kena "lempang", haha.. Bangun sahur tadi tengok2 kaki dia pulak atas badan cikcu.. Berapa kali entah cikcu ni kena dush dush dek Adam Khaleef.. Berpusing 360darjah.. Nasib baik cikcu ni tak jatuh katil.. Sabar je la anak buah cikcu nih :p


p/s: ketiga-tiga anak buah ganas bila tidur.. hihi^^


6 comments:

  1. habislah cikcu dia kena belasah..lasak ye dia tidur..

    ReplyDelete
  2. saye pun buas gak kalo tido . haha

    ReplyDelete
  3. cantiknya sofa tu.... hitam puteh!

    ReplyDelete
  4. Haha..mesti tido macam kat medan perang. XD

    ReplyDelete
  5. ya allah.. hahaha.. habis laa kalau mcm tu.. adik2 husna yg buas ni pon tak menahan..:p

    ReplyDelete