Menyiapkan Tempahan Design Kad Raya - Dayang Deno

4.7.14

Menyiapkan Tempahan Design Kad Raya

Walaupun zaman dah canggih boleh whatsapp, facebook, mesej tapi kad raya tetap dihatiku.. Eceh rasanya ramai juga kan macam deno.. hehe... Sekarang kad raya pun dah boleh buat sendiri. Nak beli yang siap kat kedai pun boleh.. Nostalgia kad raya memang tak boleh lupa!^^

Order daripada salah seorang customer^^

Hari ni rasanya deno design kad raya sahaja. Tadi tengok list ada 4 lagi perlu buat.. Salah satunya ada 8 doodle! Fuh satu cabaran... Maaf tau korang yang datang sini, deno belum sempat2 balas kunjungan. 

Oh ya, tak lama nanti deno akan adakan segmen kad raya dan deno pilih menggunakan random.org. Maybe dalam 10-15 blogger akan dapat. Kalau boleh nak bagi semua tau tapi kad tu limit ada 50 sahaja. Nanti nak pos pada family nun di kl, bff, capd unit, klinik hospital, wad.. Fuh silap2 kena tambah print! hihihi.. Ok till we meet again :)

klik banner untuk info :)

Fanpage : Blog DayangDeno
Email : pinky_deeno@yahoo.com

15 comments: