Penggemar Air Panas - Dayang Deno

24.7.14

Penggemar Air Panas


Boiler rosak!! Memang tak boleh takde boiler kat rumah sebab kami satu family penggemar air panas... Terus ajak my mum cari boiler baru!

Boiler sebelum ni ni TOSHIBA dah berkhidmat 4 tahun, akhirnya ia rosak dan tak boleh diguna lagi.. Kali ni kami decide ambil jenama ELBA, menepati ciri-ciri yang kami nak,  air maksimum hingga 5 liter, harga pun ikut bajet kami iaitu under dua ratus.. Boiler baru ni hanyalah RM149^^ Insyaallah harap yang ni tahan lama juga. Sebagai penggemar air panas, boiler ni penting sebab air panas pasti sentiasa tersedia.. ^_^


p/s: dah selamat pun guna boiler ni^^


7 comments:

  1. betul2, sy pn nak cri jgk sbb hubby jenis suka minum air manis sejam sekali.hahaha..

    ReplyDelete
  2. Mueheheheh..same la kite. Antu air panas. Kih3

    ReplyDelete
  3. kat rumah memang ada ni,sebab senang nak buat air panas bila memerlukan..tak payah lagi nak masak2 air..jimat masa...hehe

    ReplyDelete
  4. Rumah saya ada guna penapis air yang sudah siap ada air panas..

    ReplyDelete
  5. bulan puasa ni memang terasa penting minum air panas lepas kena selsema, sakit tekak, demam banyak hari dulu. memang serik minum ais :(

    ReplyDelete
  6. Try guna Biopure from Elken. Sgt2 mudah dan cepat utk dptkan air panas dan suam. Org dtg terus boleh gunakan air utk masak, minum dll. Tanpa perlu nak tunggu masak.. Elektrik pun lebih jimat dan selamat digunakan:)

    ReplyDelete