Ramai - Dayang Deno

6.7.14

Ramai

Family kak Nazrina *doodle style

Ramai kan.. Best kalau adik-beradik ramai ni sebab bila semua berkumpul meriah! Adik-beradik deno 5 orang, semua gegirl. Bila berjumpa memang tak ingat dunia berbual.. Hihi^^ Btw deno baru selesai buat doodle, ada lapan semuanya dan ramai perempuan jugak! Lepas ni pun design untuk satu family... :)

Errrr mesti ada rasa nak termuntah pink coz deno asyik duk update design jer.. hahaha.. Sori yer uolls, namanya blogger kerjanya update blog kecuali busy melampau yang sampai nak pengsan *peace*


p/s: laju2 taip nak buat CAPD tengahari ~


xxxxx


COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Instagram : @dayangdeno
Facebook Dayang Deno Art

11 comments:

  1. cantikk, memang best klau adik-beradik rmai, meriah skit kan..

    ReplyDelete
  2. comei...memang seronok kalau ramai berkumpul...macam2 ragam ada..hihi

    ReplyDelete
  3. lagi banyak doodle lagi wawa suka.. hihi

    ReplyDelete
  4. adik beradik syira 5...syira sorg je perempuan..hehee

    ReplyDelete
  5. cantik2la doodle deno..tergoda :)

    singgah sini dari segmen sis mialiana :)

    ReplyDelete
  6. Ramainya .__. haha comel laa ^0^

    ReplyDelete
  7. warna baju ikut tema raya ka..hihiii

    ReplyDelete
  8. SAYA ADA 9 ADIK BERADIK.. :)

    ReplyDelete
  9. Cantik sangatlah doodle yang kak Deno buat!Teringin nak belajar,hehe. :D

    ReplyDelete