Susu Segar - Dayang Deno

18.7.14

Susu Segar

Jarang jumpa dah sekarang susu ni.. Boleh pulak my sis, kak obiey post gambar susu segar ni kat group whatsappp da' dayangs.. Perghh terliur tau! Susu ni selalu gak minum zaman budak-budak!


Macam-macam perisa.. Oribiginal pun ada, tak silap ada jugak perisa strawberi kan? Hmm setakat hari ni kalau ke bazar tak jumpa pulak susu ni.. Pernah jumpa dadih segar je, ermmm tetiba anak tekak ni teringin minum susu ni...


p/s: pernah minum susu ni??

19 comments:

  1. sedapp nih.. paling sedap yg jagung.. best!

    ReplyDelete
  2. pernah pernah . haritu baru je beli , hihi ;) saya beli rasa chocolate , sedapp , mmmm
    http://thelittlekhalifah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam. memang jarang dah deno..

    ReplyDelete
  4. Peberet ni hehe...dik an selalu beli tapi sekarang susah nak jumpa...

    ReplyDelete
  5. Dulu ayah selalu beli.. Tapi skrg dah takde org tu jual lg dah.

    Kami beli skrg ni biasanya klu ada exspo apa2. Dulu murah je seringgit skrg dah mahal dan x sedap perisa dia. Dulu mmg syok minum.beli kat putrajaya aritu macam pahit je rasa jagung akk punya tu. huhu

    ReplyDelete
  6. Kalau susu berperisa saya mungkin minum.. Yang original tak boleh masuk tekak..

    ReplyDelete
  7. sedap susu ni minum sejuk2
    perh! sebotol sekali minum je :)

    ReplyDelete
  8. suka! dlu wktu kt sekolh ada lori susu ni mai..beli la brbotol2..mna nk cari eh lanie..

    ReplyDelete
  9. Suka jugak susu nie dear. slurppp...tapi ritu ada beli dekat pasar malam putrajaya, rasa tak sama mcm dlu. T_T..rindunya zaman dlu2

    ReplyDelete
  10. Pernah.Dah lama mengidam nak minum susu ni lagi. :3

    ReplyDelete
  11. tetibaa teringin nak minum jgkk.. best kalau beli kat tmpt pengeluar dy trus. lagi segar ! :)

    ReplyDelete
  12. Pernahhhh.. Sedapp sangat... Sampai sekarang pon, kalau balik kampung, minum lagi.. Sebab rumah dekat dengan klinik haiwan.. Kat situ ada jual dadih segar, susu lembu, susu kambing.. Best.. Sebab semua segar... Hiii..

    Aah,, strawberry ada.. my feveret ^_^

    ReplyDelete
  13. ya Allah dayang.. my favourite! nak cari sekarang dah susah da T_T

    ReplyDelete
  14. dulu masa masih belajar sekolah rendah ada laa benda nihh :) Sedap

    ReplyDelete
  15. Ana tak suke susu la k.deno. Jd susu bukan pilihan minumanku. Eceh!

    ReplyDelete
  16. susah nak jaga kene always check ais dalam polly
    utk shah alam blh dapat dipasar malam ss24 ss7 srimude
    COD usj2 ambik kat umah maaf sye x sempat nak run anta

    http://dirafauto-farid.blogspot.com/2015/01/susu-segar-fresh-asli.html

    ReplyDelete
  17. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205725112830676&l=a33e26e492

    ReplyDelete