Tetap Terbaik! - Dayang Deno

16.7.14

Tetap Terbaik!

Hari ni dah 18 Ramadhan.. Dayang Deno beru pertama kali post gambar menu berbuka.. Ahaks^^ Kami satu family sepanjang Ramadhan ni tak pernah lagi berbuka di mana-mana restoran lagi... Seronok berbuka kat rumah, masakan sendiri ~


Nampak simple kan.. tapi WOW nikmatnya alhamdulilah.. Itu lah kan, moden macam mana pun menu berbuka puasa,  memang tak boleh lawan masakan kampung... Bak kata orang Ganu .. "terbaikkk bohh!! "

Ahaks^^


p/s: tak sabar nak tunggu semua kakak/ abang ipar/ anak-anak buah balik.. anak buah deno 3 orang je tapi kalau dah bergabung boleh meletup riuh macam sepuluh orang.. hihi^^


15 comments:

  1. salam. wuuuu memang terbaik hehhee

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan ke 18 diucapkan.. saja ja blogwalking dari blog MiaLiana, harap anda lebih success dan teruskan share di blog ini untuk tatapan semua ya ;-) baju raya beli dah ka hehehe ;-)

    ReplyDelete
  3. bestnyaa. rindu nak berbuka dgn family :(

    ReplyDelete
  4. baca entry ni wktu siang pulakk.. kecuqq air liukkk, haha
    setuju.!!
    masakan pape pun x boleh lawan masakan kampung..

    ReplyDelete
  5. berbuka di rumah dengan hasil air tangan sendiri dan barang2 yang dibahankan sendiri adalah tetap yang terbaik, tak dapat lawan berbuka di rumah... dan masakan sendiri... ^_^

    ReplyDelete
  6. salam;
    ulam dgn ikan bakarbtu yg angkat selera

    ReplyDelete
  7. Saya tertarik dengan masak lemak..

    ReplyDelete
  8. mmg terbaik..durian tidak dlupakn juge hehee ^_^

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan. Blogwalking sini dari blog kak mia.
    Aha budu + durian n ulam mmg kegemaran suami bln poso ni. Sampai saya terjebak!

    ReplyDelete
  10. Pergh..pergh! Sedap tu k.deno. Layannn..

    ReplyDelete
  11. boleh bertambah makan ni kak dayang..;D

    ReplyDelete