Tidur Duduk - Dayang Deno

23.7.14

Tidur Duduk

Alkisahnya semalam.. Penat sangat agaknya....


Sebenarnya dah ngantuk sangat2.. Mata ni dah rasa macam tak boleh bukak, tapi teringat janji ngan dik Syira nak join GA tu, plus deno  ni kalau busy selalu lupa... jadi mengantuk pun "bulatkan" mata join GA tu.. heee...

Yang lawaknya semalam, duk join folo like semua tu, boleh tertidur sambil duduk, hahaha.. Tak pernah macam tu, agaknya penat sangat semalam sampai boleh tidur sambil duduk... Kepala elok je lurus, macam duk buat kerja tapi tidur.. kuikuikui.. Last2 tidur kat sofa, konon sekejap je la nak lelapkan mata. 

Tapi, tak sekejap pun. Bangun tadi pun coz my mum kejutkan sahur..  :p


p/s: kepenatan melampau semalam ~

7 comments:

  1. hahaa...kelakar la sis ni..siannn die penat sangat...tc :) n tq !

    ReplyDelete
  2. salam. eh eh..sampai tertidur ar..hehe

    ReplyDelete
  3. rupanya tido sampai ke sahur ek :)

    ReplyDelete
  4. hee. penat sgt ye kak.. ^^ jgn penat2 sgt kak.. tak baik utk kesihatan.. ^^

    ReplyDelete