Ubatku Berkurangan - Dayang Deno

19.7.14

Ubatku Berkurangan

Nampak tak perbezaan dia? Nampak sikit kan.. heeee^^


Stok bulanan ni ambil kat hospital hari khamis baru ni.. Ubat kali ni berkurangan, semuanya kerana Ramadan. Kan deno jadi BP low, rasa macam nak pitam tu kan.. My doctor kurangkan 2 jenis ubat.. ^_^

TAPI

Lepas Ramadan kena amik balik 2 jenis ubat tu... Huhuhu... Sabar je la^^


p/s: ubat ohh ubat


9 comments:

  1. kesian nye deno . seram la tengok ubat ubat tu . kalau leyla da lama biar je ubat tu

    ReplyDelete
  2. Macam tu sikit ke Deno, pada wanie dah cukup banyak tu nak kena makan..huhu
    Jaga diri Deno...

    ReplyDelete
  3. perrgghhh...gila...banyak nya ubat dayang deno..

    ReplyDelete
  4. Sian adik.. Mujur doc peka kurangkan ubat tu kan

    ReplyDelete
  5. Huhu..byk nau stok ubat nak kene abiskan. Ana ni satu panadol pun takkan telan sekalipun demam teruk.

    ReplyDelete
  6. banyaknye ubat kak deno .. Hanan pun BP low juga .. doktor suh makan ubat iron tablet tu dgn vitamin yang kecik2 kaler kuning .. tapi Hanan selalu lupa nak makan .. hee

    ReplyDelete