Wordless Wednessday : Opocot! - Dayang Deno

9.7.14

Wordless Wednessday : Opocot!






p/s: semalam baru post hari ni ada orang putus jari kena mercun.. alahai ...

7 comments:

  1. Tu la. Jiran ana pun kemain dia main. Dentum dentum main. Sampai ana terpaksa tegur.

    ReplyDelete
  2. tiap2 tahun ada je kes mercun ni

    ReplyDelete
  3. xserik2..tiap2 thn ada kes..huhu

    ReplyDelete
  4. budak melayu je kreatif sgt..budak cina main biasa2 je..

    ReplyDelete
  5. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
  6. Benci sangat mercun.Lagi-lagi meriam buluh saudara saya.Takut pula kalau dia dengan abang saya dapat padah nanti.Dahlah susah nak nasihat diorang,huhu..

    ReplyDelete