Art Kufi From BFF - Dayang Deno

21.8.14

Art Kufi From BFF

Lama deno tak share cerita bff deno kan, my beloved AyuCandy :)


Deno dapat hadiah Art Kufi daripada Ayu Candy! Yeay! Cantik kan..... Setiap art yang Ayu buat mesti cantik, dia memang terkenal dengan bakatnya sejak zaman kami sekolah.. Arghhh rinduuu!!! :')

Kalau dulu korang boleh melawat blog candygirl nih, tapi sekarang ayu dah private blog. Hanya deno boleh lepak kat blog Ayu Candy and dapat tengok awan bergerak yang ayu buat kat blog die... hehe.. Memang special coz tak pernah deno jumpa blog yang ada awan bergerak cantik macam tu, blog ayu je ada ^^ Haaa tertinggal cerita kami? Klik SINI ^^


p/s: and she is my bff :)

6 comments:

  1. cantik ..... Selamat Hari Raya !!! , jemput singgah, comment and follow blog mamamyja.. www.mamamyja.com

    ReplyDelete
  2. Untung laa..ade kawan baik. Huhu

    ReplyDelete
  3. salam. alaa..blog dia private ke? nk jugak kenal BFF deno :)

    ReplyDelete
  4. Ala xleh tgk da. Art dr kawan deno. Only for invited.

    ReplyDelete
  5. dia memang ambik tempahan ke??cantik la..

    ReplyDelete